De verloren vader (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Diney Costeloe

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur Diney Costeloe schreef met 'Verloren vader' een aangrijpende roman.1921. In een Engels dorpje worden acht bomen geplant als monument voor acht soldaten die nooit terugkwamen uit de oorlog. Op een dag blijkt er een negende naast te staan. Wie is de ‘onbekende soldaat’ aan wie de boom is opgedragen?2001. Het monument dreigt te worden gekapt voor een nieuwe wijk. Journaliste Rachel Elliott raakt gegrepen door het verhaal achter de negende boom, en ze spant zich in om het mysterie op te lossen. Maar ze had nooit kunnen bedenken hoe persoonlijk dit verhaal zou blijken te zijn…Diney Costeloe groeide op met boeken dankzij haar vader die uitgever was in Londen. Haar romans 'De verloren kinderen', 'Het meisje zonder naam' en 'Familie op de vlucht' zijn internationale bestsellers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diney Costeloe
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026149665
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
1121489 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bestsellerauteur Diney Costeloe schreef met 'Verloren vader' een aangrijpende roman.

1921. In een Engels dorpje worden acht bomen geplant als monument voor acht soldaten die nooit terugkwamen uit de oorlog. Op een dag blijkt er een negende naast te staan. Wie is de ‘onbekende soldaat’ aan wie de boom is opgedragen?

2001. Het monument dreigt te worden gekapt voor een nieuwe wijk. Journaliste Rachel Elliott raakt gegrepen door het verhaal achter de negende boom, en ze spant zich in om het mysterie op te lossen. Maar ze had nooit kunnen bedenken hoe persoonlijk dit verhaal zou blijken te zijn…

Diney Costeloe groeide op met boeken dankzij haar vader die uitgever was in Londen. Haar romans 'De verloren kinderen', 'Het meisje zonder naam' en 'Familie op de vlucht' zijn internationale bestsellers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diney Costeloe
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026149665
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
1121489 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig