De verlossing van Liesbeth Bede (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sophie Zijlstra

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto’s. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje omdat ze denkt dat ze er gelukkig kan worden, en de buurtbewoners ontvangen haar hartelijk. Toch zijn er aanwijzingen dat niet alles is wat het lijkt. Waarom rennen de jongens op school rondjes door de gymzaal terwijl de temperatuur er kunstmatig onder nul gehouden wordt? En wat doen de vrouwen van Luttelgeest iedere vrijdagavond? Liesbeth Bede heeft niets te vrezen zolang ze zich conformeert aan het hogere doel dat deze vrouwen nastreven. Maar het gaat mis zodra ze buiten de lijntjes kleurt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sophie Zijlstra
Uitgever
Querido
ISBN
9789021403472
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1186131 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto’s. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje omdat ze denkt dat ze er gelukkig kan worden, en de buurtbewoners ontvangen haar hartelijk.
Toch zijn er aanwijzingen dat niet alles is wat het lijkt. Waarom rennen de jongens op school rondjes door de gymzaal terwijl de temperatuur er kunstmatig onder nul gehouden wordt? En wat doen de vrouwen van Luttelgeest iedere vrijdagavond? Liesbeth Bede heeft niets te vrezen zolang ze zich conformeert aan het hogere doel dat deze vrouwen nastreven. Maar het gaat mis zodra ze buiten de lijntjes kleurt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sophie Zijlstra
Uitgever
Querido
ISBN
9789021403472
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1186131 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280