De vertrouwelinge (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David R. Gillham

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontroerend en meesterlijk debuut1943. De Tweede Wereldoorlog verscheurt Europa. Berlijn is een oorlogsstad geworden, vol vrouwen wier mannen aan het front vechten. Ook Sigrid probeert te overleven zonder haar man, die aan het oostfront vecht. Ogenschijnlijk leidt ze het leven van een model-Duitse: ze werkt hard, doet haar plicht als soldatenvrouw en zorgt trouw voor haar schoonmoeder, bij wie ze inwoont.Op een dag raakt ze ongewild betrokken bij de illegale activiteiten van haar buurmeisje Ericha. Vanaf dat moment is Sigrids leven als Hausfrauvoorbij, en wordt de oorlog ook voor haar steeds grimmiger. Wanneer de mysterieuze en charmante Egon een steeds grotere invloed op haar krijgt, en Ericha haar hulp nodig heeft, moet Sigrid een allesbepalende keuze maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David R. Gillham
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953379
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
926646 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Ontroerend en meesterlijk debuut

1943. De Tweede Wereldoorlog verscheurt Europa. Berlijn is een oorlogsstad geworden, vol vrouwen wier mannen aan het front vechten. Ook Sigrid probeert te overleven zonder haar man, die aan het oostfront vecht. Ogenschijnlijk leidt ze het leven van een model-Duitse: ze werkt hard, doet haar plicht als soldatenvrouw en zorgt trouw voor haar schoonmoeder, bij wie ze inwoont.

Op een dag raakt ze ongewild betrokken bij de illegale activiteiten van haar buurmeisje Ericha. Vanaf dat moment is Sigrids leven als Hausfrauvoorbij, en wordt de oorlog ook voor haar steeds grimmiger. Wanneer de mysterieuze en charmante Egon een steeds grotere invloed op haar krijgt, en Ericha haar hulp nodig heeft, moet Sigrid een allesbepalende keuze maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David R. Gillham
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953379
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
926646 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357