De vervangster (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Val McDermid

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Val McDermid De vervangster Een Tony Hill thriller 'Een van de grootmeesteressen van het genre.' NRC Handelsblad Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psycholoog Tony Hill en rechercheur Carol Jordan. Hun vriendschap is kapotgeslagen door verdriet en schuldgevoel. Ze hebben geen contact meer. Maar misdaad gaat altijd door... Een seriemoordenaar heeft het voorzien op vrouwen. Stuk voor stuk lijken ze onrustbarend veel op Carol Jordan. Wanneer er een DNA-spoor bij een slachtoffer gevonden wordt, lijkt er maar één antwoord mogelijk: Tony Hill is betrokken. Rechercheur Paula MacIntyre, die niet meer voor Carol werkt maar voor een nieuwe baas, staat voor een verschrikkelijk raadsel. De gebeurtenissen die volgen, dwingen Tony en Carol ertoe om voor zichzelf en voor elkaar te vechten zoals nooit tevoren. Val McDermid is een internationale bestsellerauteur. Naast andere literaire prijzen ontving ze de Diamond Dagger Award voor haar gehele oeuvre. Ook in Nederland en Vlaanderen wordt haar werk enorm gewaardeerd. Ze heeft inmiddels vijfentwintig thrillers op haar naam staan. Haar bekendste thrillerserie, met Tony Hill en Carol Jordan, is ook voor tv verfilmd: The Wire in the Blood. www.valmcdermid.com 'Duister, spannend, met een hoog tempo.' Irish Sunday Mirror 'McDermid staat garant voor pure dynamiet, voor spannende topkwaliteit en (drie)dubbel verraad.' Vrij Nederland

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810454
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
3248854 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428

Beschrijving

Val McDermid
De vervangster

Een Tony Hill thriller

'Een van de grootmeesteressen van het genre.' NRC Handelsblad

Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psycholoog Tony Hill en rechercheur Carol Jordan. Hun vriendschap is kapotgeslagen door verdriet en schuldgevoel. Ze hebben geen contact meer.

Maar misdaad gaat altijd door...

Een seriemoordenaar heeft het voorzien op vrouwen. Stuk voor stuk lijken ze onrustbarend veel op Carol Jordan. Wanneer er een DNA-spoor bij een slachtoffer gevonden wordt, lijkt er maar één antwoord mogelijk: Tony Hill is betrokken. Rechercheur Paula MacIntyre, die niet meer voor Carol werkt maar voor een nieuwe baas, staat voor een verschrikkelijk raadsel. De gebeurtenissen die volgen, dwingen Tony en Carol ertoe om voor zichzelf en voor elkaar te vechten zoals nooit tevoren.

Val McDermid is een internationale bestsellerauteur. Naast andere literaire prijzen ontving ze de Diamond Dagger Award voor haar gehele oeuvre. Ook in Nederland en Vlaanderen wordt haar werk enorm gewaardeerd. Ze heeft inmiddels vijfentwintig thrillers op haar naam staan. Haar bekendste thrillerserie, met Tony Hill en Carol Jordan, is ook voor tv verfilmd: The Wire in the Blood.
www.valmcdermid.com

'Duister, spannend, met een hoog tempo.' Irish Sunday Mirror

'McDermid staat garant voor pure dynamiet, voor spannende topkwaliteit en (drie)dubbel verraad.' Vrij Nederland

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810454
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
3248854 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428