De verzamelaars (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

David Baldacci

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Washington D.C. vinden kort na elkaar twee prominente figuren de dood. De een is Robert Bradley, Speaker of Congres, die wordt doodgeschoten tijdens een politieke bijeenkomst. De tweede dode is Jonathan DeHaven. Hij sterft onder mysterieuze omstandigheden op de afdeling Zeldzame Boeken van de Library of Congres, waar van hij de directeur is. Op het eerste gezicht hebben de twee gebeurtenissen niets met elkaar te maken. Maar wanneer DeHavens collega Caleb Shaw wordt aangesteld als executeur-testamentair van de priv llectie van DeHaven, komt hij met behulp van zijn vrienden van de Camel Club achter het bestaan van een spionagenetwerk waarin DeHaven verstrikt was geraakt. Onder leiding van de vroegere CIA-agent John Carr, beter bekend onder zijn pseudoniem Oliver Stone, gaan de mannen achter de moordenaar van Jonathan DeHaven aan. Hierbij krijgen zij hulp van de mooie, maar vooral ook geheimzinnige Annabelle Conroy. Zij komen terecht in een wereld van zeldzame boeken, geheime codes en intriges op hoog niveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1941471 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Beschrijving

In Washington D.C. vinden kort na elkaar twee prominente figuren de dood. De een is Robert Bradley, Speaker of Congres, die wordt doodgeschoten tijdens een politieke bijeenkomst. De tweede dode is Jonathan DeHaven. Hij sterft onder mysterieuze omstandigheden op de afdeling Zeldzame Boeken van de Library of Congres, waar van hij de directeur is.

Op het eerste gezicht hebben de twee gebeurtenissen niets met elkaar te maken. Maar wanneer DeHavens collega Caleb Shaw wordt aangesteld als executeur-testamentair van de priv llectie van DeHaven, komt hij met behulp van zijn vrienden van de Camel Club achter het bestaan van een spionagenetwerk waarin DeHaven verstrikt was geraakt. Onder leiding van de vroegere CIA-agent John Carr, beter bekend onder zijn pseudoniem Oliver Stone, gaan de mannen achter de moordenaar van Jonathan DeHaven aan. Hierbij krijgen zij hulp van de mooie, maar vooral ook geheimzinnige Annabelle Conroy. Zij komen terecht in een wereld van zeldzame boeken, geheime codes en intriges op hoog niveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960419
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1941471 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332