De vloek van de Tahiéra

Prijs € 29,45

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Wendy Gillissen

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Vloek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009! De Vloek van de Tahiéra is een spirituele roman waarin dromen en het bovennatuurlijke, sjamanisme en reïncarnatie op een natuurlijke manier worden verweven tot een spannend avonturenverhaal. Het boek onderscheidt zich door de spirituele ontwikkeling die de hoofdpersoon doormaakt op zijn weg naar volwassenheid. Omdat de tegenstellingen ‘goed’ en ‘kwaad’ worden overstegen door inzicht en compassie is het echt een boek voor deze tijd.Het boek gaat over een eeuwenoud conflict tussen twee volken die ogenschijnlijk totaal verschillend zijn. Een verhaal waarin magie en sjamanen een grote rol spelen. Maar ook een verhaal over moed en vertrouwen, humor en vriendschap, liefde en spirituele groei tijdens een gevaarlijke reis. De vernietigende dreiging van de Tahiéra, het wiel van karma en een gekwelde ziel uit de Onderwereld brengen de Einache en Tzanatzi weer tegenover elkaar op het slagveld. En dan blijkt dat de ontmoeting tussen de hoofdpersonen Rom, een jonge halfbloed Tzanatzi, en Yldich, een geheimzinnige Einache sjamaan geen toeval was. Wendy Gillissen (1969) is regressietherapeute en droomwerker. De Vloek van de Tahiéra is haar eerste roman.Pamela Kribbe (praktijk Aurelia): ‘Roms reis door de Onderwereld is echt een briljante combinatie van humor en spirituele diepgang.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wendy Gillissen
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085704942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
493

Beschrijving

De Vloek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009!

De Vloek van de Tahiéra is een spirituele roman waarin dromen en het bovennatuurlijke, sjamanisme en reïncarnatie op een natuurlijke manier worden verweven tot een spannend avonturenverhaal. Het boek onderscheidt zich door de spirituele ontwikkeling die de hoofdpersoon doormaakt op zijn weg naar volwassenheid. Omdat de tegenstellingen ‘goed’ en ‘kwaad’ worden overstegen door inzicht en compassie is het echt een boek voor deze tijd.

Het boek gaat over een eeuwenoud conflict tussen twee volken die ogenschijnlijk totaal verschillend zijn. Een verhaal waarin magie en sjamanen een grote rol spelen. Maar ook een verhaal over moed en vertrouwen, humor en vriendschap, liefde en spirituele groei tijdens een gevaarlijke reis. De vernietigende dreiging van de Tahiéra, het wiel van karma en een gekwelde ziel uit de Onderwereld brengen de Einache en Tzanatzi weer tegenover elkaar op het slagveld. En dan blijkt dat de ontmoeting tussen de hoofdpersonen Rom, een jonge halfbloed Tzanatzi, en Yldich, een geheimzinnige Einache sjamaan geen toeval was.

Wendy Gillissen (1969) is regressietherapeute en droomwerker. De Vloek van de Tahiéra is haar eerste roman.
Pamela Kribbe (praktijk Aurelia): ‘Roms reis door de Onderwereld is echt een briljante combinatie van humor en spirituele diepgang.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wendy Gillissen
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085704942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
493

Pak mee!