De vrijgevochten miljonair (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jessica Clare

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lezers wereldwijd genoten van de zes knappe, rijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie Taylor is fantastisch met computers, maar van mannen begrijpt ze een stuk minder. Omdat ze altijd zo onhandig is in de liefde, heeft ze wat hulp nodig om de ware te vinden. Dus als haar vriendin Gretchen haar naar voren schuift om een nieuweling in de stad wegwijs te maken, zegt ze toe. Wat ze niet had verwacht, is dat haar charmante metgezel van koninklijken bloede is. In zijn land zijn er mensen die hem op de troon willen zien, maar Loch heeft daar weinig zin in. Om te voorkomen dat hij wordt aangewezen als troonopvolger verzint hij een list: trouwen met een volkomen onacceptabele Amerikaanse vrouw. De nogal aparte Taylor lijkt hem de perfecte kandidaat. Maar al snel merkt Loch dat ze veel meer te bieden heeft dan alleen een mogelijkheid om te ontsnappen aan de troon. Als Lochs geheime agenda aan het licht komt, is zijn kans op geluk met Taylor verkeken – tenzij hij haar ervan kan overtuigen dat ze echt zijn hart heeft gestolen.Lezers op Goodreads over de Miljonairs en bruidsmeisjes-serie ‘Raakt je in je hart.’ ***** ‘Ik heb genoten van alle boeken in de Miljonairs en bruidsmeisjes-serie!’ ***** ‘Weer een fantastisch boek van Jessica Clare, van wie ik een groot fan ben.’ *****  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Clare
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
894 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Lezers wereldwijd genoten van de zes knappe, rijke vrijgezellen in Jessica Clares Miljonairsclub-serie

Taylor is fantastisch met computers, maar van mannen begrijpt ze een stuk minder. Omdat ze altijd zo onhandig is in de liefde, heeft ze wat hulp nodig om de ware te vinden. Dus als haar vriendin Gretchen haar naar voren schuift om een nieuweling in de stad wegwijs te maken, zegt ze toe. Wat ze niet had verwacht, is dat haar charmante metgezel van koninklijken bloede is.

In zijn land zijn er mensen die hem op de troon willen zien, maar Loch heeft daar weinig zin in. Om te voorkomen dat hij wordt aangewezen als troonopvolger verzint hij een list: trouwen met een volkomen onacceptabele Amerikaanse vrouw. De nogal aparte Taylor lijkt hem de perfecte kandidaat. Maar al snel merkt Loch dat ze veel meer te bieden heeft dan alleen een mogelijkheid om te ontsnappen aan de troon.

Als Lochs geheime agenda aan het licht komt, is zijn kans op geluk met Taylor verkeken – tenzij hij haar ervan kan overtuigen dat ze echt zijn hart heeft gestolen.


Lezers op Goodreads over de Miljonairs en bruidsmeisjes-serie

‘Raakt je in je hart.’ *****

‘Ik heb genoten van alle boeken in de Miljonairs en bruidsmeisjes-serie!’ *****

‘Weer een fantastisch boek van Jessica Clare, van wie ik een groot fan ben.’ *****

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Clare
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
894 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384