De vrolijke verrijzenis van Arago (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Lieske

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joys, een opstandig vijftienjarig meisje, zit bij haar ouders in de auto. In de Italiaanse Dolomieten duikt er plots een jonge vos op voor de wielen en de ouders verongelukken. Het meisje raakt in coma. Of is het waar dat ze gewoon opstaat? De jonge vos volgt haar en langzaam maar zeker groeit er een onvoorwaardelijke diepe vriendschap tussen hen. Haar geluk is compleet als ze een thuis vinden bij Paul Ehrenfest, de Leidse fysicus bij wie in de jaren twintig Albert Einstein en tal van andere wereldberoemde Nobelprijswinnaars logeren. Zo ook de aantrekkelijke Niels Bohr, die in staat is onmogelijke ideeën tot levend bestaan te denken.De vrolijke verrijzenis van Arago is een verhaal over hartstocht en intens geluk, een liefdesverklaring aan het ene leven dat wij hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408989
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1036472 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

Joys, een opstandig vijftienjarig meisje, zit bij haar ouders in de auto. In de Italiaanse Dolomieten duikt er plots een jonge vos op voor de wielen en de ouders verongelukken. Het meisje raakt in coma. Of is het waar dat ze gewoon opstaat? De jonge vos volgt haar en langzaam maar zeker groeit er een onvoorwaardelijke diepe vriendschap tussen hen. Haar geluk is compleet als ze een thuis vinden bij Paul Ehrenfest, de Leidse fysicus bij wie in de jaren twintig Albert Einstein en tal van andere wereldberoemde Nobelprijswinnaars logeren. Zo ook de aantrekkelijke Niels Bohr, die in staat is onmogelijke ideeën tot levend bestaan te denken.
De vrolijke verrijzenis van Arago is een verhaal over hartstocht en intens geluk, een liefdesverklaring aan het ene leven dat wij hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408989
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1036472 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211