De vrouw die een jaar in bed ging liggen (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sue Townsend

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het tweede LINDA.boek! Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt uit bed. Voor een halfuurtje, maar ze komt er niet meer uit. Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva dealen met een stoet excentriekelingen die door haar slaapkamer paradeert, onder wie haar overspelige echtgenoot, een briljante wetenschapper die niet weet hoe een wasmachine werkt en wiens laatste verjaardagscadeautje aan zijn vrouw een staatslot was. De vrouw die een jaar in bed lag is een geestig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor de kerst te maken. Sue Townsend, verreweg de grappigste schrijfster van Engeland, heeft een schitterende roman geschreven die het moderne gezinsleven totaal ontkracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Townsend
Uitgever
Linda.boeken
ISBN
9789038899152
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1146721 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342

Beschrijving

Het tweede LINDA.boek! Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt uit bed. Voor een halfuurtje, maar ze komt er niet meer uit.
Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva dealen met een stoet excentriekelingen die door haar slaapkamer paradeert, onder wie haar overspelige echtgenoot, een briljante wetenschapper die niet weet hoe een wasmachine werkt en wiens laatste verjaardagscadeautje aan zijn vrouw een staatslot was.

De vrouw die een jaar in bed lag is een geestig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor de kerst te maken. Sue Townsend, verreweg de grappigste schrijfster van Engeland, heeft een schitterende roman geschreven die het moderne gezinsleven totaal ontkracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Townsend
Uitgever
Linda.boeken
ISBN
9789038899152
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1146721 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342