De vrouw die mij gegeven werd - grote letter uitgave

Prijs € 32,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henny Thijssing-Boer

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle waarschuwingen ten spijt volgt de vrolijke Remke de liefde van haar hart en trouwt met de al wat oudere weduwnaar Duurt Dekker. Al heel gauw ondervindt ze dat ze de voorspelde tegenwerking van haar schoonmoeder heeft onderschat. De oudere boerin was fel gekant tegen een huwelijk van haar zoon met de dochter van een keuterboertje, maar heeft het niet kunnen verhinderen. Ze intrigeert op zo'n sluwe manier dat Remke ondanks zichzelf gaat twijfelen aan Duurts liefde. Dan zal moeten blijken hoe hecht hun band is. Zal de voortdurende tegenwerking van haar schoonmoeder in hun huwelijk blijvende schade aanrichten? Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
398

Beschrijving

Alle waarschuwingen ten spijt volgt de vrolijke Remke de liefde van haar hart en trouwt met de al wat oudere weduwnaar Duurt Dekker. Al heel gauw ondervindt ze dat ze de voorspelde tegenwerking van haar schoonmoeder heeft onderschat. De oudere boerin was fel gekant tegen een huwelijk van haar zoon met de dochter van een keuterboertje, maar heeft het niet kunnen verhinderen. Ze intrigeert op zo'n sluwe manier dat Remke ondanks zichzelf gaat twijfelen aan Duurts liefde. Dan zal moeten blijken hoe hecht hun band is. Zal de voortdurende tegenwerking van haar schoonmoeder in hun huwelijk blijvende schade aanrichten?

Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
398

Pak mee!