De Wangs vs. de wereld (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jade Chang

EPUB met digitaal watermerk | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en stronteigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Maar door de crisis is hij opeens alles kwijt. Wat volgt is een hectische road trip met zijn zoon Andrew die graag stand-upcomedian wil worden, zijn jongste dochter Grace die geobsedeerd een styleblog bijhoudt en zijn tweede vrouw Barbra. Ze rijden van Bel Air naar upstate New York waar zijn oudste dochter Saina, de kunstwereld ontvluchte it-girl, woont. Charles moet kiezen tussen de oude en de nieuwe wereld, tussen alles achterlaten en zijn droom om in China opnieuw te beginnen. Als hij daar het land van zijn voorouders terug kan claimen komt alles goed, denkt hij. De Wangs vs. de wereld biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jade Chang
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044975208
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
716975 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en stronteigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Maar door de crisis is hij opeens alles kwijt. Wat volgt is een hectische road trip met zijn zoon Andrew die graag stand-upcomedian wil worden, zijn jongste dochter Grace die geobsedeerd een styleblog bijhoudt en zijn tweede vrouw Barbra. Ze rijden van Bel Air naar upstate New York waar zijn oudste dochter Saina, de kunstwereld ontvluchte it-girl, woont.
Charles moet kiezen tussen de oude en de nieuwe wereld, tussen alles achterlaten en zijn droom om in China opnieuw te beginnen. Als hij daar het land van zijn voorouders terug kan claimen komt alles goed, denkt hij.

De Wangs vs. de wereld biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jade Chang
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044975208
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
716975 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448