De weg naar de top (e-Book)

Deanna is vastbesloten om de beste tv-presentator te worden, maar niet iedereen gunt haar het succes...

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deanna Reynolds heeft haar hele leven al uitgestippeld. Zodra ze naam heeft gemaakt als presentator van een een kleine tv-zender in Chicago, is ze maar één stap verwijderd van haar droombaan: een eigen talkshow. Als haar mentor, Angela Perkins, naar New York vertrekt, zet Deanna alles op alles om haar vervangster te worden. Journalist Finn Riley bewondert Deanna om haar ambitie en probeert haar voor zich te winnen. Hun prille geluk komt echter ten einde als ze samen verstrikt raken in het web van wraak dat Angela voor hen heeft gesponnen. Ze besluiten het allergrootste risico te nemen om voorgoed af te rekenen met Deanna's rivale.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460235696
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1646271 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deanna Reynolds heeft haar hele leven al uitgestippeld. Zodra ze naam heeft gemaakt als presentator van een een kleine tv-zender in Chicago, is ze maar één stap verwijderd van haar droombaan: een eigen talkshow. Als haar mentor, Angela Perkins, naar New York vertrekt, zet Deanna alles op alles om haar vervangster te worden.

Journalist Finn Riley bewondert Deanna om haar ambitie en probeert haar voor zich te winnen. Hun prille geluk komt echter ten einde als ze samen verstrikt raken in het web van wraak dat Angela voor hen heeft gesponnen. Ze besluiten het allergrootste risico te nemen om voorgoed af te rekenen met Deanna's rivale.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460235696
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1646271 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig