De wereld van het lied van ijs en vuur De onbekende ridder

Prijs € 12,50

Uitverkocht

George R.R. Martin

Hardback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. De korte romans, De Hagenridder, De Eed van Trouw en De Onbekende Ridder, spelen ongeveer honderd jaar voor het begin van deze magistrale saga.Op verzoek van de Starks uit Winterfel trekken Dunk en Ei richting het noorden van de Zeven Koninkrijken, om daar te helpen bij een schermutseling met de Grauwvreugds. Onderweg horen ze echter van een toernooi ter ere van een belangrijke bruiloft. Een kans die het tweetal niet aan zich voorbij laat gaan, zeker niet als blijkt dat de winnaar een drakenei ontvangt.Deze uitgave bevat een introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur en een leesproeve uit George R.R. Martins eerste roman in de reeks: Het Spel der Tronen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024561940
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. De korte romans, De Hagenridder, De Eed van Trouw en De Onbekende Ridder, spelen ongeveer honderd jaar voor het begin van deze magistrale saga.


Op verzoek van de Starks uit Winterfel trekken Dunk en Ei richting het noorden van de Zeven Koninkrijken, om daar te helpen bij een schermutseling met de Grauwvreugds. Onderweg horen ze echter van een toernooi ter ere van een belangrijke bruiloft. Een kans die het tweetal niet aan zich voorbij laat gaan, zeker niet als blijkt dat de winnaar een drakenei ontvangt.


Deze uitgave bevat een introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur en een leesproeve uit George R.R. Martins eerste roman in de reeks: Het Spel der Tronen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024561940
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Pak mee!