De wereld van mijn vader (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Keggie Carew

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een hartverwarmend en ontroerend verhaal over de zoektocht van een dochter naar het verleden van haar vader. Winnaar van de Costa Biography Award van 2016, Sunday Times-bestseller, verkozen tot beste boek van 2016 door Financial Times en geprezen door o.a. Nicci Gerard en Helen MacDonald.  Als het geheugen van de vader van Keggie Carew hem in de steek begint te laten, gaat Keggie zich verdiepen in het levensverhaal van haar vader, en daarmee ook haar eigen leven. Tot haar verbazing ontdekt ze al snel dat het verleden van haar vader heftiger is dan ze ooit had kunnen denken. Tom Carew was een anarchist, een dubbelzinnige stotteraar en een geval apart. Als lid van de geallieerde Operatie Jedburgh werd hij tijdens WO II achter vijandelijke linies gedropt om in Frankrijk en later ook in Birma contact te maken met lokale verzetsgroepen. Maar deze oorlogswapenfeiten zijn slechts het begin... De wereld van mijn vader is een achtervolging. Keggie Carew neemt ons mee op een betoverende reis, door oorlog en vrede, naar verrassende en duistere uithoeken van de geschiedenis, haar jeugd, de schrijnende ineenstorting van haar familie, de dwaalgangen van dementie en meer. Een detective, memoires en een geschiedenisboek: het is de viering van het veelkleurige leven van een onmogelijke, onweerstaanbare en onstuitbare man.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Keggie Carew
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357796
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
13175126 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
465

Beschrijving

Een hartverwarmend en ontroerend verhaal over de zoektocht van een dochter naar het verleden van haar vader.

Winnaar van de Costa Biography Award van 2016, Sunday Times-bestseller, verkozen tot beste boek van 2016 door Financial Times en geprezen door o.a. Nicci Gerard en Helen MacDonald. 

Als het geheugen van de vader van Keggie Carew hem in de steek begint te laten, gaat Keggie zich verdiepen in het levensverhaal van haar vader, en daarmee ook haar eigen leven. Tot haar verbazing ontdekt ze al snel dat het verleden van haar vader heftiger is dan ze ooit had kunnen denken. Tom Carew was een anarchist, een dubbelzinnige stotteraar en een geval apart. Als lid van de geallieerde Operatie Jedburgh werd hij tijdens WO II achter vijandelijke linies gedropt om in Frankrijk en later ook in Birma contact te maken met lokale verzetsgroepen. Maar deze oorlogswapenfeiten zijn slechts het begin...

De wereld van mijn vader is een achtervolging. Keggie Carew neemt ons mee op een betoverende reis, door oorlog en vrede, naar verrassende en duistere uithoeken van de geschiedenis, haar jeugd, de schrijnende ineenstorting van haar familie, de dwaalgangen van dementie en meer. Een detective, memoires en een geschiedenisboek: het is de viering van het veelkleurige leven van een onmogelijke, onweerstaanbare en onstuitbare man.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Keggie Carew
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357796
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
13175126 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
465