De wrede hand

Prijs € 7,98

Uitverkocht

Val MacDermid

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge topvoetballer sterft aan vergiftiging. Inspecteur Carol Jordan heeft maar weinig aanknopingspunten. Forensisch psycholoog Tony Hill kan het niet nalaten zich vanaf zijn ziekbed met de zaak te bemoeien. Tony en Carol verschillen echter van inzicht over welke aanwijzingen gevolgd moeten worden. De zaak escaleert als er meer gifmoorden plaatsvinden en de voetbalclub letterlijk onder vuur komt te liggen. Tijdens een grote wedstrijd breekt de hel los… De thrillers van de Schotse bestsellerauteur Val McDermid zijn onder meer bekroond met de Gold Dagger Award en de Anthony Award. Daarnaast ontving zij in 2010 de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val MacDermid
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021009261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Een jonge topvoetballer sterft aan vergiftiging. Inspecteur Carol Jordan heeft maar weinig aanknopingspunten. Forensisch psycholoog Tony Hill kan het niet nalaten zich vanaf zijn ziekbed met de zaak te bemoeien. Tony en Carol verschillen echter van inzicht over welke aanwijzingen gevolgd moeten worden.
De zaak escaleert als er meer gifmoorden plaatsvinden en de voetbalclub letterlijk onder vuur komt te liggen. Tijdens een grote wedstrijd breekt de hel los…

De thrillers van de Schotse bestsellerauteur Val McDermid zijn onder meer bekroond met de Gold Dagger Award en de Anthony Award. Daarnaast ontving zij in 2010 de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val MacDermid
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021009261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Pak mee!