De zaak van de Damasceense dolk

Prijs € 11,50

Uitverkocht

K. Richards

Paperback | Juni 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Privé-detective Ben Bartolomeüs raakt betrokken bij een moordzaak die omsluierd wordt door geheimzinnigheden. Terwijl Ben probeert de onschuld van zijn cliënt, die van moord wordt verdacht, te bewijzen proberen de plaatselijke criminelen hem de stad uit te werken!Intussen is de Vervolger onderweg. De man die de christenen in het Romeinse Rijk het meest vrezen komt naar Damascus om de gelovigen in de boeien te slaan en zo de bevrijdingsbeweging die door de timmerman uit Galilea in gang is gezet de kop in te drukken.Kel Richards laat de lezer kennismaken met zijn bizarre wereld van de eerste eeuw na Christus - een wereld waarin toga's, zwaarden, centurions en strijdwagens samengaan met revolvers, telefoons en snelle auto's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Richards
Uitgever
Uitgeverij Novapres
ISBN
9789063181062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2000
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Privé-detective Ben Bartolomeüs raakt betrokken bij een moordzaak die omsluierd wordt door geheimzinnigheden. Terwijl Ben probeert de onschuld van zijn cliënt, die van moord wordt verdacht, te bewijzen proberen de plaatselijke criminelen hem de stad uit te werken!

Intussen is de Vervolger onderweg. De man die de christenen in het Romeinse Rijk het meest vrezen komt naar Damascus om de gelovigen in de boeien te slaan en zo de bevrijdingsbeweging die door de timmerman uit Galilea in gang is gezet de kop in te drukken.

Kel Richards laat de lezer kennismaken met zijn bizarre wereld van de eerste eeuw na Christus - een wereld waarin toga's, zwaarden, centurions en strijdwagens samengaan met revolvers, telefoons en snelle auto's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Richards
Uitgever
Uitgeverij Novapres
ISBN
9789063181062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2000
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!