De zang van de hoornschelp (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sarah Lark

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. ‘De zang van de hoornschelp’ is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na ‘De tijd van de vuurbloemen’. Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren? Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’), op Elizabeth Station (‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’) en op Rata Station (‘De tijd van de vuurbloemen’, ‘De zang van de hoornschelp’ en ‘De legende van de vuurberg’). Ze schreef ook over de Caraïben: ‘Dochter van de mangroven’ en ‘Het eiland van duizend bronnen’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145100
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
2757212 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720

Beschrijving

De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. ‘De zang van de hoornschelp’ is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na ‘De tijd van de vuurbloemen’.

Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’), op Elizabeth Station (‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’) en op Rata Station (‘De tijd van de vuurbloemen’, ‘De zang van de hoornschelp’ en ‘De legende van de vuurberg’). Ze schreef ook over de Caraïben: ‘Dochter van de mangroven’ en ‘Het eiland van duizend bronnen’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145100
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
2757212 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720