De zin van een liguster (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Toon Tellegen

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toon Tellegen, geboren in een groot, oud huis op het Maarland, dicht bij het bastion aan de Noordpoort, in Brielle, begon toen hij de weg langzamerhand smaller zag worden ruimte te scheppen met zijn gedichten. Gedichten als verdelgingsmiddel van benauwenis en nodeloos verdriet. Hij kijkt naar zijn leven als een ongelovige koorknaap: zijn poëzie komt voort uit twijfel aan alles waaraan hij mee moet doen. Toon Tellegen heeft veel liefde voor de oude en verslagen mens, de kleine voorwerpjes op zijn bureau, John Donne, John Berryman, Pablo Neruda, en voor Afrika, waar hij drie jaar lang een gelukkige medicijnman was. Regelmatig trekt hij zich terug, om zich af te vragen wat hem nu te doen staat. Waarschijnlijk zal hij bedenken dat meer poëzie moet volgen. Deze bundel is zijn debuut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449371
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1964282 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42

Beschrijving

Toon Tellegen, geboren in een groot, oud huis op het Maarland, dicht bij het bastion aan de Noordpoort, in Brielle, begon toen hij de weg langzamerhand smaller zag worden ruimte te scheppen met zijn gedichten. Gedichten als verdelgingsmiddel van benauwenis en nodeloos verdriet.
Hij kijkt naar zijn leven als een ongelovige koorknaap: zijn poëzie komt voort uit twijfel aan alles waaraan hij mee moet doen.
Toon Tellegen heeft veel liefde voor de oude en verslagen mens, de kleine voorwerpjes op zijn bureau, John Donne, John Berryman, Pablo Neruda, en voor Afrika, waar hij drie jaar lang een gelukkige medicijnman was.
Regelmatig trekt hij zich terug, om zich af te vragen wat hem nu te doen staat. Waarschijnlijk zal hij bedenken dat meer poëzie moet volgen. Deze bundel is zijn debuut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449371
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1964282 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42