De zwarte spiegel

Prijs € 21,05

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Robert Thomson

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld van Frank Beumer bestaat uit vaste patronen, orde en regelmaat. Zijn leven is getekend door een extreem strenge, haast onmenselijke opvoeding. Onzichtbaar en in zichzelf gekeerd slijt hij als boekhouder zijn dagen, aan de zijde van een veel jongere succesvolle carrièrevrouw die hij benijdt en verafschuwt. Alleen zijn frivole dochter kan hem nog enig plezier schenken.Als hij onverwacht door zijn werkgever aan de kant wordt gezet knapt er iets in hem. Hij besluit voorgoed af te rekenen met de maatschappij, die hij schuldig acht aan alle onrecht die hem is aangedaan. Eindelijk neemt hij het heft in eigen hand. Maar intussen verliest hij alle grip op de werkelijkheid, met fatale gevolgen...Een psychologische roman, indringend en meeslepend. De zwarte spiegel is een verhaal dat je naar de keel grijpt en niet meer loslaat.In 2009 heeft Robert Thomson, na een carrière bij een grote bank, het roer drastisch omgegooid en is romans gaan schrijven. Het uitwerken van de karakters van en de gebeurtenissen rond zijn personages waardoor ze tot leven komen, vindt hij de essentie van een goeie roman. De zwarte spiegel is het tweede boek van Thomson. Eerder verschenen: Een onverwachte erfenis (Booklight, 2012).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Thomson
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

De wereld van Frank Beumer bestaat uit vaste patronen, orde en regelmaat. Zijn leven is getekend door een extreem strenge, haast onmenselijke opvoeding. Onzichtbaar en in zichzelf gekeerd slijt hij als boekhouder zijn dagen, aan de zijde van een veel jongere succesvolle carrièrevrouw die hij benijdt en verafschuwt. Alleen zijn frivole dochter kan hem nog enig plezier schenken.
Als hij onverwacht door zijn werkgever aan de kant wordt gezet knapt er iets in hem. Hij besluit voorgoed af te rekenen met de maatschappij, die hij schuldig acht aan alle onrecht die hem is aangedaan. Eindelijk neemt hij het heft in eigen hand. Maar intussen verliest hij alle grip op de werkelijkheid, met fatale gevolgen...

Een psychologische roman, indringend en meeslepend. De zwarte spiegel is een verhaal dat je naar de keel grijpt en niet meer loslaat.

In 2009 heeft Robert Thomson, na een carrière bij een grote bank, het roer drastisch omgegooid en is romans gaan schrijven. Het uitwerken van de karakters van en de gebeurtenissen rond zijn personages waardoor ze tot leven komen, vindt hij de essentie van een goeie roman. De zwarte spiegel is het tweede boek van Thomson. Eerder verschenen: Een onverwachte erfenis (Booklight, 2012).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Thomson
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Pak mee!