Dekmantel - grote letter uitgave

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Loes den Hollander

Paperback | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slachto_ er als de dader. De ouders van Jellemieke raken verstrikt in een onderlinge strijd die zich toespitst op hun uiteenlopende ideeën over wraak en het recht op vergelding.De vrouw van de dader voelt zichzelf steeds verder wegdrijven van alles wat haar relatie leek voor te stellen. Tijdens het proces dat volgt wordt iedereen opgeschrikt door een gebeurtenis die te maken zou kunnen hebben met vergelding. In beide families nestelt zich achterdocht, verdenking en angst. Wie is kwaad genoeg om de moord op Jellemieke te wreken? En op wie is de woede vooral gericht? Het antwoord lijkt voor de hand te liggen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Loes den Hollander
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012968
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
476

Beschrijving

Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slachto_ er als de dader. De ouders van Jellemieke raken verstrikt in een onderlinge strijd die zich toespitst op hun uiteenlopende ideeën over wraak en het recht op vergelding.
De vrouw van de dader voelt zichzelf steeds verder wegdrijven van alles wat haar relatie leek voor te stellen. Tijdens het proces dat volgt wordt iedereen opgeschrikt door een gebeurtenis die te maken zou kunnen hebben met vergelding. In beide families nestelt zich achterdocht, verdenking en angst. Wie is kwaad genoeg om de moord op Jellemieke te wreken? En op wie is de woede vooral gericht? Het antwoord lijkt voor de hand te liggen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Loes den Hollander
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012968
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
476

Pak mee!