Deltas handboek voor kruiden en specerijen voor de keuken

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

U. Bultjer

Hardback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vroeger was het bezitten en gebruiken van kruiden een teken van rijkdom. Tegenwoordig hebben we een enorm aanbod aan kruiden en specerijen uit alle hoeken van de wereld ter beschikking, en toch kennen we er slechts een klein deel van. In dit boek ontdek je meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels, - uitgebreide informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijen, - recepten die je de heerlijkste aroma's laten ontdekken, - verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden. Een onmisbaar boek in elke keuken!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
U. Bultjer
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044723809
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Vroeger was het bezitten en gebruiken van kruiden een teken van rijkdom. Tegenwoordig hebben we een enorm aanbod aan kruiden en specerijen uit alle hoeken van de wereld ter beschikking, en toch kennen we er slechts een klein deel van. In dit boek ontdek je meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels, - uitgebreide informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijen, - recepten die je de heerlijkste aroma's laten ontdekken, - verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden. Een onmisbaar boek in elke keuken!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
U. Bultjer
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044723809
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Pak mee!