Die avond aan het meer

Prijs € 42,15

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sarah Jio

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

New York, 2008. Na een tragisch ongeluk besluit journaliste Ada Santorini haar leven om te gooien. Als iemand haar vertelt over een woonboot ophet meer van Seattle, besluit ze haar hart te volgen en New York te verlaten. Seattle, jaren '50. Penny is de vrouw en muze van kunstenaar Dexter Wentworth. Hij neemt haar mee naar zijn woonboot op het meer in Seattle, waar ze droomt van een eigen leven, van liefde en geborgenheid. Naarmate Dexters ster rijst, wordt Penny steeds eenzamer.Tijdens de verhuizing ontdekt Ada een koffer vol brieven die getuigen van een vurige affaire. Ada gaat op zoek naar het levensverhaal van Penny.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Jio
Uitgever
XL, Uitgeverij
ISBN
9789046311899
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

New York, 2008. Na een tragisch ongeluk besluit journaliste Ada Santorini haar leven om te gooien. Als iemand haar vertelt over een woonboot op
het meer van Seattle, besluit ze haar hart te volgen en New York te verlaten. Seattle, jaren '50. Penny is de vrouw en muze van kunstenaar Dexter Wentworth. Hij neemt haar mee naar zijn woonboot op het meer in Seattle, waar ze droomt van een eigen leven, van liefde en geborgenheid. Naarmate Dexters ster rijst, wordt Penny steeds eenzamer.
Tijdens de verhuizing ontdekt Ada een koffer vol brieven die getuigen van een vurige affaire. Ada gaat op zoek naar het levensverhaal van Penny.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Jio
Uitgever
XL, Uitgeverij
ISBN
9789046311899
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!