Dochter van de mangroven (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sarah Lark

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur Sarah Lark verkocht in Nederland en Vlaanderen al ruim 25.000 exemplaren van haar meeslepende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen , `Korenblauw , `Somerset ) en Sofia Caspari (`Het land van de koraalboom ). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon! Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet. Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hen toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van zelfs niet van haar leven Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 3 miljoen lezers ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland (`Het land van belofte , `Het lied van de wolken , `De roep van het land ) en de Caraïben (`Het eiland van duizend bronnen , `Dochter van de mangroven ).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514587
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
997428 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
489

Beschrijving

Bestsellerauteur Sarah Lark verkocht in Nederland en Vlaanderen al ruim 25.000 exemplaren van haar meeslepende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen , `Korenblauw , `Somerset ) en Sofia Caspari (`Het land van de koraalboom ). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon!

Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet.
Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hen toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van zelfs niet van haar leven

Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 3 miljoen lezers ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland (`Het land van belofte , `Het lied van de wolken , `De roep van het land ) en de Caraïben (`Het eiland van duizend bronnen , `Dochter van de mangroven ).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514587
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
997428 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
489