Dodenreis

Prijs € 21,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kathy Reichs

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Net buiten Charlotte, North Carolina, wordt langs de kant van de weg hetverbrijzelde lichaam van een tienermeisje gevonden. Bottenexpert Temperance 'Bones' Brennan ziet onmiddellijk dat het meisje door geweld om het leven is gekomen en niet door een aanrijding. Als Tempe in de tas van de slachtoffer een clubkaart van de recent overleden zakenman John-Henry Story vindt, krijgt het onderzoek een dramatische wending. Want hoe kende het meisje Story? En is hij dan ook vermoord?Al snel bevindt Tempe zich midden in een complot dat zich uitstrekt van Afghanistan tot Zuid-Amerika en in een razende vaart ook voor haar heel gevaarlijk wordt.Dodenreis is een achtbaan van emoties en plotwendingen, onderstreept door Tempe's scherpe verstand en forensische kennis.Internationale bestseller, bekend van de hitserie Bones.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kathy Reichs
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Net buiten Charlotte, North Carolina, wordt langs de kant van de weg het
verbrijzelde lichaam van een tienermeisje gevonden. Bottenexpert Temperance 'Bones' Brennan ziet onmiddellijk dat het meisje door geweld om het leven is gekomen en niet door een aanrijding. Als Tempe in de tas van de slachtoffer een clubkaart van de recent overleden zakenman John-Henry Story vindt, krijgt het onderzoek een dramatische wending. Want hoe kende het meisje Story? En is hij dan ook vermoord?
Al snel bevindt Tempe zich midden in een complot dat zich uitstrekt van Afghanistan tot Zuid-Amerika en in een razende vaart ook voor haar heel gevaarlijk wordt.
Dodenreis is een achtbaan van emoties en plotwendingen, onderstreept door Tempe's scherpe verstand en forensische kennis.

Internationale bestseller, bekend van de hitserie Bones.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kathy Reichs
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!