Dominantie (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Will Lavender

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

1994: Jasper College is in rep en roer door het nieuws dat de beroemde en beruchte professor Richard Aldiss een speciaal college zal geven… vanuit zijn cel in de gevangenis. Aldiss werd schuldig bevonden aan de moord op twee studentes en zit nu zijn straf uit. Aldiss daagt de zorgvuldig geselecteerde studenten van zijn college uit om de echte identiteit van de moordenaar te achterhalen… Vijftien jaar later: Alex Shipley is literatuurdocent aan de universiteit van Harvard. Als studente nam ze deel aan het beruchte avondcollege van Aldiss. Ze slaagde erin om te bewijzen dat Aldiss niet de moordenaar was. Wanneer een van haar toenmalige medestudenten wordt vermoord, op dezelfde manier als de twee studentes zoveel jaren terug, is het aan haar om te ontdekken wie de moordenaar is, voor deze haar medestudenten één voor één vermoordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Will Lavender
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044967234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1165522 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

1994: Jasper College is in rep en roer door het nieuws dat de beroemde en beruchte professor Richard Aldiss een speciaal college zal geven… vanuit zijn cel in de gevangenis. Aldiss werd schuldig bevonden aan de moord op twee studentes en zit nu zijn straf uit. Aldiss daagt de zorgvuldig geselecteerde studenten van zijn college uit om de echte identiteit van de moordenaar te achterhalen…

Vijftien jaar later: Alex Shipley is literatuurdocent aan de universiteit van Harvard. Als studente nam ze deel aan het beruchte avondcollege van Aldiss. Ze slaagde erin om te bewijzen dat Aldiss niet de moordenaar was. Wanneer een van haar toenmalige medestudenten wordt vermoord, op dezelfde manier als de twee studentes zoveel jaren terug, is het aan haar om te ontdekken wie de moordenaar is, voor deze haar medestudenten één voor één vermoordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Will Lavender
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044967234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1165522 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240