Donderhart (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Thomas Blondeau

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Londen, 7 juli 2005. Om 9 uur s ochtends worden drie metrostellen en een dubbeldekker door bommen getroffen. De ambitieuze Vlaamse journalist Max Gosset ligt te slapen in zijn Londense hotelbed. Het had het artikel van zijn leven kunnen zijn. Een dag eerder liep hij in Brussel zijn oude geliefde Eva tegen het lijf: ook zij was op weg naar de Britse hoofdstad. In de zeven jaar stilte tussen haar vertrek en hun ontmoeting is zij een succesvolle zangeres geworden. Dwalend door de metropool slaan bij Max de twijfels toe over zijn werk en vriendin. Zijn hele leven lijkt op losse schroeven te staan. Totdat hij een unieke kans ziet om zich te revancheren, zowel bij Eva als bij zijn hoofdredacteur. In een directe, kernachtige stijl neemt Blondeau ons mee op zijn hallucinerende tocht door Londen. Hij laat zien hoe diep de angst is doorgedrongen in onze maatschappij en in ons hart. Donderhart is een lofzang op de liefde en een pleidooi voor menselijkheid tegen alle waanbeelden in.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Blondeau
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023442820
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
754490 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313

Beschrijving

Londen, 7 juli 2005. Om 9 uur s ochtends worden drie metrostellen en een dubbeldekker door bommen getroffen. De ambitieuze Vlaamse journalist Max Gosset ligt te slapen in zijn Londense hotelbed. Het had het artikel van zijn leven kunnen zijn. Een dag eerder liep hij in Brussel zijn oude geliefde Eva tegen het lijf: ook zij was op weg naar de Britse hoofdstad. In de zeven jaar stilte tussen haar vertrek en hun ontmoeting is zij een succesvolle zangeres geworden. Dwalend door de metropool slaan bij Max de twijfels toe over zijn werk en vriendin. Zijn hele leven lijkt op losse schroeven te staan. Totdat hij een unieke kans ziet om zich te revancheren, zowel bij Eva als bij zijn hoofdredacteur.
In een directe, kernachtige stijl neemt Blondeau ons mee op zijn hallucinerende tocht door Londen. Hij laat zien hoe diep de angst is doorgedrongen in onze maatschappij en in ons hart. Donderhart is een lofzang op de liefde en een pleidooi voor menselijkheid tegen alle waanbeelden in.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Blondeau
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023442820
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
754490 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313