Dood in den vreemde (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Donna Leon

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Venetië in het vroege ochtendlicht biedt een onvergetelijk schouwspel van grote schoonheid. Maar de vroege ochtend dat commissario Brunetti wordt opgeroepen bij het dode lichaam van een jonge man in het canale, ziet er al snel heel anders uit. Alle aanwijzingen doen vermoeden dat het om een gewelddadige beroving gaat. Wanneer Brunettie in het appartement van het slachtoffer vervolgens enkele belastende zaken worden gevonden die wijzen op een complot van hogerhand, raakt hij ervan overtuigd dat iemand er veel belang bij heeft dat de echte daders van deze moord nooit worden gevonden. Dood in den vreemde is het tweede deel in de zeer succesvolle en bekroonde reeks misdaadromans met commissario Brunetti in de hoofdrol, die zich afspelen tegen de achtergrond van het prachtige, mysterieuze Venetië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Leon
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023448563
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1061501 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

Venetië in het vroege ochtendlicht biedt een onvergetelijk schouwspel van grote schoonheid. Maar de vroege ochtend dat commissario Brunetti wordt opgeroepen bij het dode lichaam van een jonge man in het canale, ziet er al snel heel anders uit. Alle aanwijzingen doen vermoeden dat het om een gewelddadige beroving gaat. Wanneer Brunettie in het appartement van het slachtoffer vervolgens enkele belastende zaken worden gevonden die wijzen op een complot van hogerhand, raakt hij ervan overtuigd dat iemand er veel belang bij heeft dat de echte daders van deze moord nooit worden gevonden.

Dood in den vreemde is het tweede deel in de zeer succesvolle en bekroonde reeks misdaadromans met commissario Brunetti in de hoofdrol, die zich afspelen tegen de achtergrond van het prachtige, mysterieuze Venetië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Leon
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023448563
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1061501 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275