Dooi

Prijs € 20,99

Tijdelijk niet beschikbaar

R. Peper

Hardback | Februari 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Wekenlang zit Ruben Saarloos met zijn woonschip vastgevroren in het IJsselmeer. Zijn isolement maakt hem nog somberder en norser dan anders. Dan krijgt hij bezoek van een mysterieuze schaatsster. Wat richt deze roodharige vrouw aan bij de eenzame schipper zodat de eindelijk inzettende dooi hem opeens onwelgevallig wordt?Dooi is een melancholieke novelle over een onverhoeds maar hevig toeslaande verliefdheid bij een man die de liefde als een allang gepasseerd station beschouwt. Er wordt een wereld opgeroepen waarin erotiek en dood wonderbaarlijk verstrengeld blijken te zijn. De gebeurtenissen houden de lezer nog lang in hun greep.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Peper
Uitgever
Querido
ISBN
9789046804001
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Wekenlang zit Ruben Saarloos met zijn woonschip vastgevroren in het IJsselmeer. Zijn isolement maakt hem nog somberder en norser dan anders. Dan krijgt hij bezoek van een mysterieuze schaatsster. Wat richt deze roodharige vrouw aan bij de eenzame schipper zodat de eindelijk inzettende dooi hem opeens onwelgevallig wordt?
Dooi is een melancholieke novelle over een onverhoeds maar hevig toeslaande verliefdheid bij een man die de liefde als een allang gepasseerd station beschouwt. Er wordt een wereld opgeroepen waarin erotiek en dood wonderbaarlijk verstrengeld blijken te zijn. De gebeurtenissen houden de lezer nog lang in hun greep.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Peper
Uitgever
Querido
ISBN
9789046804001
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Pak mee!