Dossier gifmoord (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ed van Eeden

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De politie in Utrecht-Noord vindt het lijk van een man die door vergiftiging om het leven is gekomen. Korte tijd later vertonen allerlei mensen vergiftigingsverschijnselen en vallen er nieuwe doden. Er blijkt gif te zijn gespoten in diverse etenswaren die in plaatselijke winkels zijn aangeschaft. Paniek en volkswoede dreigen los te barsten. Onder druk van de media formeert de korpsleiding van District Noord een flexteam dat het onderzoek naar de gifmoorden moet coördineren. De leiding ligt in handen van Fons Snetlage, de inspecteur die eerder zo succesvol is geweest met zijn aanpak van de jeugdbendeproblematiek. Zijn onderzoek is een race tegen de klok, want natuurlijk moet hij voorkomen dat de gifmoordenaar opnieuw toeslaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044979749
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
1183344 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

De politie in Utrecht-Noord vindt het lijk van een man die door vergiftiging om het leven is gekomen. Korte tijd later vertonen allerlei mensen vergiftigingsverschijnselen en vallen er nieuwe doden. Er blijkt gif te zijn gespoten in diverse etenswaren die in plaatselijke winkels zijn aangeschaft. Paniek en volkswoede dreigen los te barsten.
Onder druk van de media formeert de korpsleiding van District Noord een flexteam dat het onderzoek naar de gifmoorden moet coördineren. De leiding ligt in handen van Fons Snetlage, de inspecteur die eerder zo succesvol is geweest met zijn aanpak van de jeugdbendeproblematiek. Zijn onderzoek is een race tegen de klok, want natuurlijk moet hij voorkomen dat de gifmoordenaar opnieuw toeslaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044979749
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
1183344 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174