Dossier Poortwachter

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sebastiaan Hegeman

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dossier Poortwachter is een literaire thriller geschreven door de grondlegger van de wet Poortwachter.In de Provence in Zuid-Frankrijk wordt Azion als technicus te werk gesteld op een terrein waar zich meerdere kerncentrales bevinden en waar hoogverrijkt uranium is opgeslagen. Mr. Demand, directeur van dit Franse bedrijf, heeft zijn zinnen gezet op het aanwezige hoogverrijkt uranium. Zijn motieven zijn niet bepaald zuiver... Al in een vroeg stadium slaat Azion alarm bij zijn collega's in Nederland. Hij waarschuwt de CIA en bedenkt een plan om te voorkomen dat er slachtoffers vallen. Katie is een bekende journalist die ook wel eens wat voor de CIA doet. Tevens werkt zij voor een wereldberoemde Amerikaanse schrijver die al tientallen bestsellers op zijn naam heeft. Ze wordt op Azion afgestuurd om informatie bij hem los te peuteren. Ze krijgen een relatie en vanaf dat moment zijn ze beiden in levensgevaar, want het reusachtige Franse energiebedrijf heeft nog veel meer te verbergen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sebastiaan Hegeman
Uitgever
Sebastiaan Hegeman
ISBN
9789081143295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Dossier Poortwachter is een literaire thriller geschreven door de grondlegger van de wet Poortwachter.

In de Provence in Zuid-Frankrijk wordt Azion als technicus te werk gesteld op een terrein waar zich meerdere kerncentrales bevinden en waar hoogverrijkt uranium is opgeslagen. Mr. Demand, directeur van dit Franse bedrijf, heeft zijn zinnen gezet op het aanwezige hoogverrijkt uranium. Zijn motieven zijn niet bepaald zuiver... Al in een vroeg stadium slaat Azion alarm bij zijn collega's in Nederland. Hij waarschuwt de CIA en bedenkt een plan om te voorkomen dat er slachtoffers vallen.
Katie is een bekende journalist die ook wel eens wat voor de CIA doet. Tevens werkt zij voor een wereldberoemde Amerikaanse schrijver die al tientallen bestsellers op zijn naam heeft. Ze wordt op Azion afgestuurd om informatie bij hem los te peuteren. Ze krijgen een relatie en vanaf dat moment zijn ze beiden in levensgevaar, want het reusachtige Franse energiebedrijf heeft nog veel meer te verbergen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sebastiaan Hegeman
Uitgever
Sebastiaan Hegeman
ISBN
9789081143295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Pak mee!