Drakenelfen 7 – De Oorlog der Werelden (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bernhard Hennen

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bernard Hennen,Drakenelfen 7 – De Oorlog der Werelden Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar het verre verleden van mens, dwerg en elf. De Oorlog der Werelden is het zevende deel in deze betoverende reeks. Na de mislukte aanslag op de devanthars concluderen de hemelslangen dat het moment voor de beslissende strijd is aangebroken. In heel Alfenmark worden strijders onder de wapenen geroepen om de mensen van Nangog te verdrijven. Voor het eerst in de geschiedenis staan trollen, dwergen, elfen, kobolds en alle andere volkeren van Alfenmark zij aan zij om tegen een gemeenschappelijke vijand te vechten. Toch zijn de oude vijandschappen niet vergeten… Ondertussen beraamt de Gouden Draak de val van de eerstgeschapene. Niemand minder dan Bidayn wordt daarvoor tegen haar zin als werktuig gebruikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024565023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1307079 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277

Beschrijving

Bernard Hennen,Drakenelfen 7 – De Oorlog der Werelden

Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar het verre verleden van mens, dwerg en elf. De Oorlog der Werelden is het zevende deel in deze betoverende reeks.

Na de mislukte aanslag op de devanthars concluderen de hemelslangen dat het moment voor de beslissende strijd is aangebroken. In heel Alfenmark worden strijders onder de wapenen geroepen om de mensen van Nangog te verdrijven.

Voor het eerst in de geschiedenis staan trollen, dwergen, elfen, kobolds en alle andere volkeren van Alfenmark zij aan zij om tegen een gemeenschappelijke vijand te vechten. Toch zijn de oude vijandschappen niet vergeten…

Ondertussen beraamt de Gouden Draak de val van de eerstgeschapene. Niemand minder dan Bidayn wordt daarvoor tegen haar zin als werktuig gebruikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024565023
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1307079 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277