Dubbel glas

ale gedichten

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Glas

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tegelijkertijd met de verschijning van Als was zij mijn vrouw komt ook een verzamelbundel met de Groningstalige gedichten van Jan Glas op de markt. In Dubbel Glas - Ale gedichten staan gedichten uit de uitverkochte bundels De vangers van Zummer en Het getal Hondje, aangevuld met gedichten gelegenheidsbundels bij andere uitgeverijen, zoals Zo is t nait goan (Belcampo Stipendium) en Rilke-vertalingen uit Rilke Sieben. Daarnaast komen er enkele nog niet eerder gepubliceerde gedichten in te staan. Jan Glas is echter een dubbeltalent, want ook als fotograaf is hij actief. Dubbel Glas wordt gelardeerd met zwart-wit foto's die de veelzijdigheid van deze fotograaf/dichter nog maar eens benadrukken.Voor zijn Groningstalige werk ontving Jan Glas de hoogste literaire prijzen uit het Nedersaksische taalgebied: de Freudenthal Pries, de Literaire Pries van Stichting t Grunneger Bouk en als medesamensteller van De 100 mooiste Groningse gedichten de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Glas
Uitgever
Kleine Uil, Uitgeverij
ISBN
9789491065477
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Tegelijkertijd met de verschijning van Als was zij mijn vrouw komt ook een verzamelbundel met de Groningstalige gedichten van Jan Glas op de markt. In Dubbel Glas - Ale gedichten staan gedichten uit de uitverkochte bundels De vangers van Zummer en Het getal Hondje, aangevuld met gedichten gelegenheidsbundels bij andere uitgeverijen, zoals Zo is t nait goan (Belcampo Stipendium) en Rilke-vertalingen uit Rilke Sieben. Daarnaast komen er enkele nog niet eerder gepubliceerde gedichten in te staan. Jan Glas is echter een dubbeltalent, want ook als fotograaf is hij actief. Dubbel Glas wordt gelardeerd met zwart-wit foto's die de veelzijdigheid van deze fotograaf/dichter nog maar eens benadrukken.
Voor zijn Groningstalige werk ontving Jan Glas de hoogste literaire prijzen uit het Nedersaksische taalgebied: de Freudenthal Pries, de Literaire Pries van Stichting t Grunneger Bouk en als medesamensteller van De 100 mooiste Groningse gedichten de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Glas
Uitgever
Kleine Uil, Uitgeverij
ISBN
9789491065477
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Pak mee!