Duiker

Prijs € 18,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Catharina Reynolds

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Doodgewone mensen in een doodgewoon huwelijk, totdat de echtgenoot na zijn wekelijkse zondagmiddagduik met goede vrienden niet meer boven water komt... Wat is er met Derk, de goedmoedige ijzerwarenwinkelier, gebeurd? Depressie? Decompressie? Misstap? Van wie?Hebben man en vrouw zaken die hen bezig hielden ooit voldoende gedeeld? Zijn vrouw Moniek voelt zich verplicht de ijzerwarenhandel voort te zetten. Ook al was die winkel volstrekt nooit haar ding.Dat Tessa, de vrouw van Derks duikvriend Douwe, langskomt, verbaasd Moniek. Toch accepteert zij haar hulp om de zaak nieuw elan te geven.Zoon Koen is verre van tevreden met de antwoorden van zijn moeder over hetgeen er de nacht voor het duikongeluk in zijn ouderlijk huis heeft plaats gevonden. Een vreemdeling op bezoek! Moniek houdt haar kaken op elkaar. Er zijn zaken die een moeder niet deelt met haar zoon. Er spelen hier ook zaken die een zoon niet deelt met zijn moeder. Als in een volmaakt spinnenweb komen de ijle draden bij elkaar, komt de waarheid boven water.Oorzaak en gevolg, waarvan Confucius ooit heeft gezegd: Elke waarheid heeft vier hoeken. Als leraar zal ik je één hoek geven, het is aan jou om de andere drie te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catharina Reynolds
Uitgever
Reynolds, A.C.
ISBN
9789081158206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Doodgewone mensen in een doodgewoon huwelijk, totdat de echtgenoot na zijn wekelijkse zondagmiddagduik met goede vrienden niet meer boven water komt... Wat is er met Derk, de goedmoedige ijzerwarenwinkelier, gebeurd? Depressie? Decompressie? Misstap? Van wie?
Hebben man en vrouw zaken die hen bezig hielden ooit voldoende gedeeld? Zijn vrouw Moniek voelt zich verplicht de ijzerwarenhandel voort te zetten. Ook al was die winkel volstrekt nooit haar ding.
Dat Tessa, de vrouw van Derks duikvriend Douwe, langskomt, verbaasd Moniek. Toch accepteert zij haar hulp om de zaak nieuw elan te geven.
Zoon Koen is verre van tevreden met de antwoorden van zijn moeder over hetgeen er de nacht voor het duikongeluk in zijn ouderlijk huis heeft plaats gevonden. Een vreemdeling op bezoek! Moniek houdt haar kaken op elkaar. Er zijn zaken die een moeder niet deelt met haar zoon. Er spelen hier ook zaken die een zoon niet deelt met zijn moeder. Als in een volmaakt spinnenweb komen de ijle draden bij elkaar, komt de waarheid boven water.
Oorzaak en gevolg, waarvan Confucius ooit heeft gezegd: Elke waarheid heeft vier hoeken. Als leraar zal ik je één hoek geven, het is aan jou om de andere drie te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catharina Reynolds
Uitgever
Reynolds, A.C.
ISBN
9789081158206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Pak mee!