Duivelsrug

Prijs € 18,90

Uitverkocht

Peter de Zwaan

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jeff Meeks, hoofdpersoon uit De voeder, is neergestreken in de woestijn van Arizona, 'geen verblijfplaats voor mensen die van luxe houden, of van uitjes met de buren'. Hij maakt er kennis met Kaya, die een dal verder met haar gehandicapte nan Len in een trailer woont. Tussen de drie ontwikkelt zich een eigenaardige vorm van vriendschap.Op die manier houden Jeff, Kaya en Len elkaar gezelschap in de meedogenloze woestijn. Totdat Jeff op een dag Kaya en Len vermoord aantreft en besluit koste wat kost met de moordenaars af te rekenen.De nationale top van het genre.' - De TelegraafDe pers over De voeder:Peter de Zwaan begeeft zich glorierijk naar de oerbasis van de hardboiled thriller.' - VN Detective & Thrilergids (vier sterren)De openingspassage van dit boek is een toppunt van zwarte humor, de rest stilistisch superieur.' - NRC HandelsbladEen fantasievolle hardboiled thriller van Nederlandse bodem die de concurrentie met Amerikaanse collega's met gemak aankan.' - Crimezone.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter de Zwaan
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044510386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Beschrijving

Jeff Meeks, hoofdpersoon uit De voeder, is neergestreken in de woestijn van Arizona, 'geen verblijfplaats voor mensen die van luxe houden, of van uitjes met de buren'. Hij maakt er kennis met Kaya, die een dal verder met haar gehandicapte nan Len in een trailer woont. Tussen de drie ontwikkelt zich een eigenaardige vorm van vriendschap.
Op die manier houden Jeff, Kaya en Len elkaar gezelschap in de meedogenloze woestijn. Totdat Jeff op een dag Kaya en Len vermoord aantreft en besluit koste wat kost met de moordenaars af te rekenen.
De nationale top van het genre.' - De Telegraaf
De pers over De voeder:
Peter de Zwaan begeeft zich glorierijk naar de oerbasis van de hardboiled thriller.' - VN Detective & Thrilergids (vier sterren)
De openingspassage van dit boek is een toppunt van zwarte humor, de rest stilistisch superieur.' - NRC Handelsblad
Een fantasievolle hardboiled thriller van Nederlandse bodem die de concurrentie met Amerikaanse collega's met gemak aankan.' - Crimezone.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter de Zwaan
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044510386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Pak mee!