Durf te falen (e-Book)

Alles wat ik heb geleerd van dingen die fout gingen

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Elizabeth Day

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Durf te falen van Elizabeth Day is gebaseerd op haar populaire podcast How to Fail, een pijnlijk eerlijk boek over de dingen die soms vreselijk misgaan, wat je ervan kunt leren en hoe je het beter zou kunnen doen. Durf te falen is een journalistiek memoir. Day beschrijft, op pijnlijk eerlijke maar zeer humoristische wijze, wat zij heeft geleerd van de dingen die fout gingen in haar jeugd, op school, in de liefde en op het werk, met familie en vrienden. Daardoorheen weeft zij verhalen van de beroemdheden die ze interviewde voor haar populaire podcast How to fail. Met Durf te falen laat Day zien dat wie we zijn niet wordt bepaald door onze fouten, maar door de manier waarop we ermee omgaan. We moeten niet bang zijn om fouten te maken, maar ze juist omarmen om een beter mens te worden. ‘De gedachte dat we kunnen groeien door onze missers is inspirerend.’ – The Sunday Times ‘Day is briljant, je kunt erop vertrouwen dat ze geweldig kan vertellen over werkelijk alles.’ – Evening Standard

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elizabeth Day
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026347740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
10973689 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Durf te falen van Elizabeth Day is gebaseerd op haar populaire podcast How to Fail, een pijnlijk eerlijk boek over de dingen die soms vreselijk misgaan, wat je ervan kunt leren en hoe je het beter zou kunnen doen.

Durf te falen is een journalistiek memoir. Day beschrijft, op pijnlijk eerlijke maar zeer humoristische wijze, wat zij heeft geleerd van de dingen die fout gingen in haar jeugd, op school, in de liefde en op het werk, met familie en vrienden. Daardoorheen weeft zij verhalen van de beroemdheden die ze interviewde voor haar populaire podcast How to fail.

Met Durf te falen laat Day zien dat wie we zijn niet wordt bepaald door onze fouten, maar door de manier waarop we ermee omgaan. We moeten niet bang zijn om fouten te maken, maar ze juist omarmen om een beter mens te worden.

‘De gedachte dat we kunnen groeien door onze missers is inspirerend.’ – The Sunday Times

‘Day is briljant, je kunt erop vertrouwen dat ze geweldig kan vertellen over werkelijk alles.’ – Evening Standard

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elizabeth Day
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026347740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
10973689 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245