Duurzaam ondernemen stap voor stap

Prijs € 28,50

Uitverkocht

Marguerite Steenwijk

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duurzaamheid, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, gaat eigenlijk over gewoon fatsoenlijk zaken doen. Fatsoenlijk in de zin van respect hebben. Dit betekent rekening houden met de mens, de aarde en een gezonde winstgevendheid die innovatiemogelijkheden en continuïteit biedt.U overweegt uw organisatie te verduurzamen? U oriënteert zich op manieren om dit te doen? U ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar te beginnen? Kortom, u zoekt een startpunt. Dan is dit boek voor u geschreven! Duurzaamheid stap voor stap toont op eenvoudige en overzichtelijke wijze de verschillende wegen die u kunt volgen om uw organisatie duurzamer te maken."Dit is een prachtige Tom Tom naar de duurzame wereld. Vooral de 'P' van plezier zal aanslaan."René C.W. Boender, auteur Great to CoolDuurzaamheid stap voor stap bevat inspirerende praktijk­voorbeelden en diverse handvatten om succesvol te zijn. Na lezing van dit boek weet u waar te beginnen en welke stappen hier logisch op volgen. Het geeft u een stappenplan om de verduurzaming in uw bedrijf succesvol (verder) te ontwikkelen.Over de auteurMarguerite Steenwijk is eigenaar van D-ZAAM. D-ZAAM is een netwerkorganisatie waarbij de kern bestaat uit het adviseren en mobiliseren van duurzaamheid als grondvorm voor toekomstgericht ondernemen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marguerite Steenwijk
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023250609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

Duurzaamheid, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, gaat eigenlijk over gewoon fatsoenlijk zaken doen. Fatsoenlijk in de zin van respect hebben. Dit betekent rekening houden met de mens, de aarde en een gezonde winstgevendheid die innovatiemogelijkheden en continuïteit biedt.

U overweegt uw organisatie te verduurzamen? U oriënteert zich op manieren om dit te doen? U ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar te beginnen? Kortom, u zoekt een startpunt. Dan is dit boek voor u geschreven!

Duurzaamheid stap voor stap toont op eenvoudige en overzichtelijke wijze de verschillende wegen die u kunt volgen om uw organisatie duurzamer te maken.

"Dit is een prachtige Tom Tom naar de duurzame wereld. Vooral de 'P' van plezier zal aanslaan."
René C.W. Boender, auteur Great to Cool

Duurzaamheid stap voor stap bevat inspirerende praktijk­voorbeelden en diverse handvatten om succesvol te zijn. Na lezing van dit boek weet u waar te beginnen en welke stappen hier logisch op volgen. Het geeft u een stappenplan om de verduurzaming in uw bedrijf succesvol (verder) te ontwikkelen.

Over de auteur
Marguerite Steenwijk is eigenaar van D-ZAAM. D-ZAAM is een netwerkorganisatie waarbij de kern bestaat uit het adviseren en mobiliseren van duurzaamheid als grondvorm voor toekomstgericht ondernemen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marguerite Steenwijk
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023250609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Pak mee!