Dwergen 3 De wraak van de dwergen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Markus Heitz is onbetwist de meest tot de verbeelding sprekende Europese fantasy-auteur van deze tijd. Zijn innemende hoofdpersoon, de jeugdige dwerg Tungdil, is zonder meer de meest tot de verbeelding sprekende dwerg sinds Tolkiens Gimli.Als vanuit het niets duiken ze op in het Veilige Land, een handvol angstaanjagende schepsels, deels machine, deels levend wezen. Niemand weet wie de wezens gestuurd heeft, maar één ding is duidelijk: ze maken jacht op de magische diamant van het Veilige Land. Wie deze diamant bezit, zal de wereld regeren.Wanneer de meedogenloze halfwezens de mensen en de dwergen met dodelijk gevolg bedreigen, wordt Tungdil opgeroepen om nog meer onheil af te wenden. Samen met Woestling trekt Tungdil ver voorbij de grenzen van het Veilige Land om hulp te zoeken, maar wat daar op hen wacht is nog veel gevaarlijker..

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024579778
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Beschrijving

Markus Heitz is onbetwist de meest tot de verbeelding sprekende Europese fantasy-auteur van deze tijd. Zijn innemende hoofdpersoon, de jeugdige dwerg Tungdil, is zonder meer de meest tot de verbeelding sprekende dwerg sinds Tolkiens Gimli.

Als vanuit het niets duiken ze op in het Veilige Land, een handvol angstaanjagende schepsels, deels machine, deels levend wezen. Niemand weet wie de wezens gestuurd heeft, maar één ding is duidelijk: ze maken jacht op de magische diamant van het Veilige Land. Wie deze diamant bezit, zal de wereld regeren.
Wanneer de meedogenloze halfwezens de mensen en de dwergen met dodelijk gevolg bedreigen, wordt Tungdil opgeroepen om nog meer onheil af te wenden. Samen met Woestling trekt Tungdil ver voorbij de grenzen van het Veilige Land om hulp te zoeken, maar wat daar op hen wacht is nog veel gevaarlijker..

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024579778
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Pak mee!