E staat voor Explosief (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Sue Grafton

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Privédetective Kinsey Millhone heeft niets te klagen als twee keer gescheiden, gelukkige single. Totdat de feestdagen aanbreken. Een beetje afleiding is precies wat ze nodig heeft en die afleiding krijgt ze met een zaak die haar haar carrière kan kosten. En alsof dat nog niet genoeg is, duikt haar ex-man, die haar acht jaar geleden verliet, uit het niets op… Het begon allemaal met een storting van $5.000 op Kinseys rekening. Ze heeft geen idee waar het geld vandaan komt, en wanneer ze wordt beschuldigd van corruptie, realiseert Kinsey zich dat iemand haar in de val wil lokken. Kinsey is nu haar eigen client, maar met nieuw bewijsmateriaal dat opduikt zal ze snel moeten handelen om haar naam te zuiveren voordat ze haar carrière, haar reputatie en misschien wel haar leven verliest.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300802
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1148606 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

Privédetective Kinsey Millhone heeft niets te klagen als twee keer gescheiden, gelukkige single. Totdat de feestdagen aanbreken. Een beetje afleiding is precies wat ze nodig heeft en die afleiding krijgt ze met een zaak die haar haar carrière kan kosten. En alsof dat nog niet genoeg is, duikt haar ex-man, die haar acht jaar geleden verliet, uit het niets op…

Het begon allemaal met een storting van $5.000 op Kinseys rekening. Ze heeft geen idee waar het geld vandaan komt, en wanneer ze wordt beschuldigd van corruptie, realiseert Kinsey zich dat iemand haar in de val wil lokken.

Kinsey is nu haar eigen client, maar met nieuw bewijsmateriaal dat opduikt zal ze snel moeten handelen om haar naam te zuiveren voordat ze haar carrière, haar reputatie en misschien wel haar leven verliest.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300802
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1148606 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211