Een band voor het leven

Prijs € 26,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Olga van der Meer

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Manon en Rob willen niets liever dan een gezin. Ze is een geboren moeder en er staan minstens drie kinderen op haar verlanglijstje. Haar zwangerschappen lopen echter allebei dramatisch af. Daarnaast wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar zus Linda, die in een paar jaar tijd drie kinderen krijgt waar ze niet bewust voor gekozen heeft. Als Linda door haar man wordt verlaten helpt Manon haar, hoewel de verstandhouding tussen de zussen erg gespannen is. Dan krijgt Manon plotseling toch haar gezin. Door een vreselijke gebeurtenis wordt ze van de ene op de andere dag moeder van haar nichtje en neefjes.Olga van der Meer schrijft hedendaagse familieromans in verschillende genres. Door haar toegankelijke schrijfstijl weet zij een breed lezerspubliek aan zich te binden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olga van der Meer
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036432665
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Beschrijving

Manon en Rob willen niets liever dan een gezin. Ze is een geboren moeder en er staan minstens drie kinderen op haar verlanglijstje. Haar zwangerschappen lopen echter allebei dramatisch af. Daarnaast wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar zus Linda, die in een paar jaar tijd drie kinderen krijgt waar ze niet bewust voor gekozen heeft. Als Linda door haar man wordt verlaten helpt Manon haar, hoewel de verstandhouding tussen de zussen erg gespannen is.
Dan krijgt Manon plotseling toch haar gezin. Door een vreselijke gebeurtenis wordt ze van de ene op de andere dag moeder van haar nichtje en neefjes.

Olga van der Meer schrijft hedendaagse familieromans in verschillende genres.
Door haar toegankelijke schrijfstijl weet zij een breed lezerspubliek aan zich te binden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olga van der Meer
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036432665
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Pak mee!