Een blijvende indruk

roman

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tamera Alexander

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal opleveren. Maar haar vader staat erop dat ze als kopiïst zal werken. Als vervalser. Wanneer Claire zich gedwongen voelt om haar thuis te ontvluchten, ontmoet ze advocaat Sutton Monroe, die haar zijn vriendelijkheid toont door haar niet aan te geven. Maar wanneer hij later weigert om haar te hulp te komen, vreest ze dat ze hem verkeerd heeft ingeschat.Wanneer Claire contacten krijgt in de betere kringen van Nashville, gelooft ze dat haar droom om een blijvende indruk te maken werkelijkheid kan worden - maar natuurlijk alleen wanneer haar verleden verborgen blijft.Een blijvende indruk is een meeslepend liefdesverhaal beschreven tegen de historische achtergrond van de negentiende-eeuwse Verenigde Staten."Tamera Alexander heeft weer een roman geschreven vol verhalen en geschiedenis, met warme, levensechte karakters die me laten lachen en huilen." Francine Rivers.Meeslepend liefdesverhaal in historische setting

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tamera Alexander
Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789051944433
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal opleveren. Maar haar vader staat erop dat ze als kopiïst zal werken. Als vervalser. Wanneer Claire zich gedwongen voelt om haar thuis te ontvluchten, ontmoet ze advocaat Sutton Monroe, die haar zijn vriendelijkheid toont door haar niet aan te geven. Maar wanneer hij later weigert om haar te hulp te komen, vreest ze dat ze hem verkeerd heeft ingeschat.

Wanneer Claire contacten krijgt in de betere kringen van Nashville, gelooft ze dat haar droom om een blijvende indruk te maken werkelijkheid kan worden - maar natuurlijk alleen wanneer haar verleden verborgen blijft.

Een blijvende indruk is een meeslepend liefdesverhaal beschreven tegen de historische achtergrond van de negentiende-eeuwse Verenigde Staten.

"Tamera Alexander heeft weer een roman geschreven vol verhalen en geschiedenis, met warme, levensechte karakters die me laten lachen en huilen." Francine Rivers.

Meeslepend liefdesverhaal in historische setting

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tamera Alexander
Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789051944433
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Pak mee!