Een brandbaar huwelijk (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Amy Homes

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Een brandbaar huwelijk legt A.M. Homes de wortels bloot van een huwelijk en een gezinsleven tegen het eind van de twintigste eeuw. Paul en Elaine hebben twee zoontjes en een prachtig huis in een buitenwijk, maar zijn volkomen vastgeroest in hun burgerlijke bestaan. Door hun obsessie met het idee dat alles ‘weer goed zal komen’ laten ze de dagelijkse verschrikkingen van het gezinsleven omslaan in een oncontroleerbare chaos. Een hilarische vrijpartij op de keukenvloer met de keurige buurvrouw, een sexy wijkagent die op de onmogelijkste momenten langskomt, een schoonmaakploeg in ruimtepak, een minnares die aldoor opbelt en een kind dat een gijzeling begint op een middelbare school – A.M. Homes’ personages doen de uitzinnigste dingen, maar zijn tegelijk zo diep menselijk dat ze volledig geloofwaardig blijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amy Homes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023489979
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
972578 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

In Een brandbaar huwelijk legt A.M. Homes de wortels bloot van een huwelijk en een gezinsleven tegen het eind van de twintigste eeuw.
Paul en Elaine hebben twee zoontjes en een prachtig huis in een buitenwijk, maar zijn volkomen vastgeroest in hun burgerlijke bestaan. Door hun obsessie met het idee dat alles ‘weer goed zal komen’ laten ze de dagelijkse verschrikkingen van het gezinsleven omslaan in een oncontroleerbare chaos. Een hilarische vrijpartij op de keukenvloer met de keurige buurvrouw, een sexy wijkagent die op de onmogelijkste momenten langskomt, een schoonmaakploeg in ruimtepak, een minnares die aldoor opbelt en een kind dat een gijzeling begint op een middelbare school – A.M. Homes’ personages doen de uitzinnigste dingen, maar zijn tegelijk zo diep menselijk dat ze volledig geloofwaardig blijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amy Homes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023489979
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
972578 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275