Een broeierige zomer (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Clare Chambers

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een broeierige zomer Nina heeft een goede band met haar tienerzoon James, die is voortgekomen uit een kortstondige relatie tijdens een woestijnexpeditie in haar studietijd. Maar sinds kort besteedt James te weinig tijd aan school. Tot overmaat van ramp komt Hugo ook nog naar Engeland – de wereldvreemde expeditieleider die Nina sindsdien nooit meer heeft gezien. Guy was destijds een van de andere studenten die aan de expeditie deelnam. Hij is nu getrouwd met Jane, die evenmin op Hugo zit te wachten, ook al kent ze hem alleen uit verhalen. Met Hugo’s komst komen weggestopte herinneringen aan de gebeurtenissen tijdens de expeditie naar boven. Herinneringen die beide gezinnen dreigen te ontwrichten. Clare Chambers is een geboren verteller. Met veel humor weet ze personages neer te zetten waar je als lezer van zult gaan houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Clare Chambers
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000337675
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
678890 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359

Beschrijving

Een broeierige zomer

Nina heeft een goede band met haar tienerzoon James, die is voortgekomen uit een kortstondige relatie tijdens een woestijnexpeditie in haar studietijd. Maar sinds kort besteedt James te weinig tijd aan school. Tot overmaat van ramp komt Hugo ook nog naar Engeland – de wereldvreemde expeditieleider die Nina sindsdien nooit meer heeft gezien.

Guy was destijds een van de andere studenten die aan de expeditie deelnam. Hij is nu getrouwd met Jane, die evenmin op Hugo zit te wachten, ook al kent ze hem alleen uit verhalen. Met Hugo’s komst komen weggestopte herinneringen aan de gebeurtenissen tijdens de expeditie naar boven. Herinneringen die beide gezinnen dreigen te ontwrichten.

Clare Chambers is een geboren verteller. Met veel humor weet ze personages neer te zetten waar je als lezer van zult gaan houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Clare Chambers
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000337675
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
678890 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359