Een bruid voor de maharadja (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Lynne Graham

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zíj, de bruid van een Indiase prins? Prins Jai weet dat hij geen relatie kan hebben met de schuchtere Willow, met wie hij ooit vergetelheid vond in hartstocht. Toch kan hij de verleiding niet weerstaan haar na enige tijd weer op te zoeken. En dan ontdekt hij de erfgenaam die ze voor hem verborgen heeft gehouden. Zijn eer gebiedt dat Willow onmiddellijk zijn vrouw wordt...Willow kan Jai de kans niet ontzeggen zijn zoon te leren kennen, en zo is ze van de ene op de andere dag de bruid van de maharadja, in plaats van een alleenstaande moeder zonder geld. Hoewel ze nu in een prachtig paleis leeft, beseft ze maar al te goed dat Jai niet aan liefde doet. Dus terwijl hun begeerte naar elkaar weer oplaait, moet Willow opnieuw een geheim verbergen: haar ware gevoelens voor Jai!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynne Graham
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
967963 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121

Beschrijving

Zíj, de bruid van een Indiase prins?
 Prins Jai weet dat hij geen relatie kan hebben met de schuchtere Willow, met wie hij ooit vergetelheid vond in hartstocht. Toch kan hij de verleiding niet weerstaan haar na enige tijd weer op te zoeken. En dan ontdekt hij de erfgenaam die ze voor hem verborgen heeft gehouden. Zijn eer gebiedt dat Willow onmiddellijk zijn vrouw wordt...
Willow kan Jai de kans niet ontzeggen zijn zoon te leren kennen, en zo is ze van de ene op de andere dag de bruid van de maharadja, in plaats van een alleenstaande moeder zonder geld. Hoewel ze nu in een prachtig paleis leeft, beseft ze maar al te goed dat Jai niet aan liefde doet. Dus terwijl hun begeerte naar elkaar weer oplaait, moet Willow opnieuw een geheim verbergen: haar ware gevoelens voor Jai!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynne Graham
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
967963 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121