Een dagboek in de Griekse crisis

Prijs € 16,97

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Roos Mavrikou-Zevenhuizen

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Griekenland, het land waar iedereen inmiddels wel een mening over heeft. Is alles dan al niet gezegd? In de meeste media hebben politici, economen en mensen, die (zijlings) met Griekenland zijn verbonden, hun zegje wel gedaan. Alleen wordt hierbij nog steeds het verhaal van de doorsnee Griekse burger en de gewone gezinnen onderbelicht. Wij zijn zo'n gezin en dit boek vertelt ons verhaal en daarmee dat van velen met ons. "26 februari 2012Olivia is vandaag 1 jaar geworden. Alleen... geen slingers zoals voor Lara's eerste verjaardag, geen ballonnetjes.Bij ons is er toch iets geknapt, iets kapot gegaan. Het vertrouwen misschien op betere tijden? Het relatief onbezorgde gevoel dat nu weg is en zorgt voor dit gevoel? Ik weet het niet precies, maar het is bijna tastbaar. Niet alleen bij ons."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roos Mavrikou-Zevenhuizen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
201

Beschrijving

Griekenland, het land waar iedereen inmiddels wel een mening over heeft. Is alles dan al niet gezegd? In de meeste media hebben politici, economen en mensen, die (zijlings) met Griekenland zijn verbonden, hun zegje wel gedaan. Alleen wordt hierbij nog steeds het verhaal van de doorsnee Griekse burger en de gewone gezinnen onderbelicht. Wij zijn zo'n gezin en dit boek vertelt ons verhaal en daarmee dat van velen met ons.

"26 februari 2012

Olivia is vandaag 1 jaar geworden. Alleen... geen slingers zoals voor Lara's eerste verjaardag, geen ballonnetjes.

Bij ons is er toch iets geknapt, iets kapot gegaan. Het vertrouwen misschien op betere tijden? Het relatief onbezorgde gevoel dat nu weg is en zorgt voor dit gevoel? Ik weet het niet precies, maar het is bijna tastbaar. Niet alleen bij ons."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roos Mavrikou-Zevenhuizen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
201

Pak mee!