Een dodelijk manuscript

Prijs € 22,11

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Glen Goutstap

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Richard Benne, bedrijfsleider van een drukkerij in het Zuid-Limburgse Heerlen, komt in aanraking met het Schrijverscollectief. Dit collectief dat bestaat uit vijftien schrijvers, allen uit Heerlen, is een club vol met intriges, haat en nijd. Als er een moord plaatsvindt wijst alles in de richting van dit collectief. Samen met zijn vriend Thom de Vries, inspecteur van politie en zijn jeugdvriendin Jacqueline de Leer, probeert Richard te achterhalen waarom die moord verband houdt met dit collectief. Dat dit vervolgens leidt tot nog meer raadsels en zelfs meer moorden konden zij niet bevroeden. Dit brengt met name Richard in gevaarlijke situaties.Na de succesvolle debuutthriller "Het Cijfermysterie" uit 2011, is het tweede boek van Glen Goutstap een meer dan waardige opvolger. Het duo Benne & De Vries zijn ook in dit tweede boek de hoofdpersonen en daarmee het begin van een serie boeken die op elke thrillerleeslijst dienen te staan.Glen Goutstap is het pseudoniem/anagram voor Paul Göttgens, al meer dan 30 jaar werkzaam in de grafische industrie. Door te kiezen voor verhalen die gesitueerd zijn rond een drukkerij, hebben deze boeken een nieuwe, verfrissende insteek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Glen Goutstap
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461932358
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

Richard Benne, bedrijfsleider van een drukkerij in het Zuid-Limburgse Heerlen, komt in aanraking met het Schrijverscollectief. Dit collectief dat bestaat uit vijftien schrijvers, allen uit Heerlen, is een club vol met intriges, haat en nijd. Als er een moord plaatsvindt wijst alles in de richting van dit collectief. Samen met zijn vriend Thom de Vries, inspecteur van politie en zijn jeugdvriendin Jacqueline de Leer, probeert Richard te achterhalen waarom die moord verband houdt met dit collectief. Dat dit vervolgens leidt tot nog meer raadsels en zelfs meer moorden konden zij niet bevroeden. Dit brengt met name Richard in gevaarlijke situaties.

Na de succesvolle debuutthriller "Het Cijfermysterie" uit 2011, is het tweede boek van Glen Goutstap een meer dan waardige opvolger. Het duo Benne & De Vries zijn ook in dit tweede boek de hoofdpersonen en daarmee het begin van een serie boeken die op elke thrillerleeslijst dienen te staan.

Glen Goutstap is het pseudoniem/anagram voor Paul Göttgens, al meer dan 30 jaar werkzaam in de grafische industrie.
Door te kiezen voor verhalen die gesitueerd zijn rond een drukkerij, hebben deze boeken een nieuwe, verfrissende insteek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Glen Goutstap
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461932358
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Pak mee!