Een enkeltje Venus (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Milou van der Will

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Julius voelt zich van jongs af aan niet thuis in zijn lichaam. Een onrust, aangewakkerd door de stem van zijn gedachten, teistert hem. Alleen op stiekeme momenten, wanneer hij zich hult in vrouwenkleding, vindt hij rust. De rol die hij voortdurend moet spelen put hem uit en de stem blijft maar fluisteren. Julius doet er alles aan de stem te negeren en probeert een fijn leven te leiden als geslaagd man. Maar een goede baan, ware liefde, seks en wilde feesten bieden slechts tijdelijk afleiding. Dan lonkt de dood als enige uitweg. Net op tijd redt een vriendin hem door hem zijn ogen te openen. En dan weet Julius dat hij onmogelijk aan zichzelf kan ontsnappen.Een enkeltje Venus is een indringende psychologische roman over de zoektocht naar identiteit en de verschillende gradaties van liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Milou van der Will
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023479055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
962397 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Julius voelt zich van jongs af aan niet thuis in zijn lichaam. Een onrust, aangewakkerd door de stem van zijn gedachten, teistert hem. Alleen op stiekeme momenten, wanneer hij zich hult in vrouwenkleding, vindt hij rust. De rol die hij voortdurend moet spelen put hem uit en de stem blijft maar fluisteren.
Julius doet er alles aan de stem te negeren en probeert een fijn leven te leiden als geslaagd man. Maar een goede baan, ware liefde, seks en wilde feesten bieden slechts tijdelijk afleiding. Dan lonkt de dood als enige uitweg. Net op tijd redt een vriendin hem door hem zijn ogen te openen. En dan weet Julius dat hij onmogelijk aan zichzelf kan ontsnappen.

Een enkeltje Venus is een indringende psychologische roman over de zoektocht naar identiteit en de verschillende gradaties van liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Milou van der Will
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023479055
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
962397 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig