Een Feestmaal voor Kraaien (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET LIED VAN IJS EN VUUR 4 EEN FEESTMAAL VOOR EEN FEESTMAAL VOOR KRAAIEN Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schept George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich weet te binden. In de Zeven Koninkrijken is alles en iedereen in afwachting van de verschrikkelijkste oorlog die het land ooit trof. Immers, de Oorlog van de Vijf Koningen heeft Westeros verdeeld. De bloeddorstige en verraderlijke Lannisters houden nu de IJzeren Troon bezet, daarbij gesteund door bondgenoten die net zo meedogenloos zijn als zijzelf. Maar ook elders broeien de gemoederen. De Rode Bruiloft, zo genoemd vanwege de slachting onder de gasten, wier geschreeuw de muziek overstemde, heeft bij velen kwaad bloed gezet. De daders, de Freys, worden het mikpunt van gruwelijke wraakoefeningen. Ook de Martels van het zuidelijke Dorne willen hun doden wreken. Op de IJzereilanden, herhaaldelijk met geweld onderworpen door de heersers van Westeros, neemt een nieuwe, wrede koning de plaats in van Balon Grauwvreugd...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
2309564 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

HET LIED VAN IJS EN VUUR 4 EEN FEESTMAAL VOOR EEN FEESTMAAL VOOR KRAAIEN

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schept George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich weet te binden.

In de Zeven Koninkrijken is alles en iedereen in afwachting van de verschrikkelijkste oorlog die het land ooit trof. Immers, de Oorlog van de Vijf Koningen heeft Westeros verdeeld. De bloeddorstige en verraderlijke Lannisters houden nu de IJzeren Troon bezet, daarbij gesteund door bondgenoten die net zo meedogenloos zijn als zijzelf.

Maar ook elders broeien de gemoederen. De Rode Bruiloft, zo genoemd vanwege de slachting onder de gasten, wier geschreeuw de muziek overstemde, heeft bij velen kwaad bloed gezet. De daders, de Freys, worden het mikpunt van gruwelijke wraakoefeningen.
Ook de Martels van het zuidelijke Dorne willen hun doden wreken.

Op de IJzereilanden, herhaaldelijk met geweld onderworpen door de heersers van Westeros, neemt een nieuwe, wrede koning de plaats in van Balon Grauwvreugd...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
2309564 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig