Een goddelijke hel

Prijs € 20,51

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Roger P.M. Cals

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stap in de achtbaan die het leven van Mark Venen is! Getroffen door een persoonlijk drama belandt hij op straat. Als hij in de ogen kijkt van Jason Aerdenberg, de knappe jongen die hem een lift aanbiedt, weet hij dat zijn leven pas begonnen is...Samen met Jason trekt hij in een huisje in de gemeente Graafhuizen, Limburg. Hier ontmoeten ze verschillende dorpelingen die allemaal hun eigen reacties hebben op de relatie tussen de twee jongens. Ze beleven gelukkige en minder gelukkige tijden, maar uiteindelijk weet Mark de tegenslagen te overwinnen. Zal hij de moed kunnen opbrengen om weer gelukkig te worden?Een goddelijke hel is het eerste deel uit de serie 'De Kronieken van Graafhuizen'. In elk deel staan andere personen op de voorgrond, het enige dat ze gemeen hebben is de kleine gemeente Graafhuizen in het Zuiden van ons land. In dit kleine dorpje spelen lief en leed zich naast elkaar af en worden de inwoners gedwongen met zichzelf en met anderen in het klare te komen over hun verschillen in levensopvattingen en seksualiteit.'De Kronieken van Graafhuizen' zijn een soap in boekvorm. Liefde, relaties, haat, nijd, spanning en actie volgen elkaar in razend tempo op.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roger P.M. Cals
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932075
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217

Beschrijving

Stap in de achtbaan die het leven van Mark Venen is! Getroffen door een persoonlijk drama belandt hij op straat. Als hij in de ogen kijkt van Jason Aerdenberg, de knappe jongen die hem een lift aanbiedt, weet hij dat zijn leven pas begonnen is...

Samen met Jason trekt hij in een huisje in de gemeente Graafhuizen, Limburg. Hier ontmoeten ze verschillende dorpelingen die allemaal hun eigen reacties hebben op de relatie tussen de twee jongens. Ze beleven gelukkige en minder gelukkige tijden, maar uiteindelijk weet Mark de tegenslagen te overwinnen. Zal hij de moed kunnen opbrengen om weer gelukkig te worden?

Een goddelijke hel is het eerste deel uit de serie 'De Kronieken van Graafhuizen'. In elk deel staan andere personen op de voorgrond, het enige dat ze gemeen hebben is de kleine gemeente Graafhuizen in het Zuiden van ons land. In dit kleine dorpje spelen lief en leed zich naast elkaar af en worden de inwoners gedwongen met zichzelf en met anderen in het klare te komen over hun verschillen in levensopvattingen en seksualiteit.

'De Kronieken van Graafhuizen' zijn een soap in boekvorm. Liefde, relaties, haat, nijd, spanning en actie volgen elkaar in razend tempo op.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roger P.M. Cals
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932075
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217

Pak mee!