Een moeilijke start - grote letter uitgave

liefdesroman

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bianca Van Strien

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien maanden oude Jonas en ze is verkocht. Ook van zijn vader is ze diep onder de indruk en zijn interesse in haar is groot. Zijn vijfjarige dochter Joy heeft echter op slag een hekel aan Tabea en doet erg haar best om Tabea uit hun gezinsleven te pesten.In de hoop dat het meisje uiteindelijk wel zal bijtrekken besluiten ze het toch met elkaar te proberen. Als blijkt dat het schoolwerk van Joy gaat leiden onder hun relatie, neemt Tabea met pijn in haar hart het besluit om de familie te verlaten.Een moeilijke start is een ontroerende liefdesroman en is de tweede roman van Bianca van Strien. Zij is in 1969 geboren in Maarssen en woonde tot haar 20e jaar in deze plaats. Nu woont ze Duitsland en werkt ze als Bachbloesem-consulente en als linedance-lerares. Ze schrijft korte verhalen en columns in diverse Duitse bladen. Vorig jaar verscheen haar debuutroman Een nieuwe kans, evenals als grote letter uitgave verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca Van Strien
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien maanden oude Jonas en ze is verkocht. Ook van zijn vader is ze diep onder de indruk en zijn interesse in haar is groot. Zijn vijfjarige dochter Joy heeft echter op slag een hekel aan Tabea en doet erg haar best om Tabea uit hun gezinsleven te pesten.
In de hoop dat het meisje uiteindelijk wel zal bijtrekken besluiten ze het toch met elkaar te proberen. Als blijkt dat het schoolwerk van Joy gaat leiden onder hun relatie, neemt Tabea met pijn in haar hart het besluit om de familie te verlaten.

Een moeilijke start is een ontroerende liefdesroman en is de tweede roman van Bianca van Strien. Zij is in 1969 geboren in Maarssen en woonde tot haar 20e jaar in deze plaats. Nu woont ze Duitsland en werkt ze als Bachbloesem-consulente en als linedance-lerares. Ze schrijft korte verhalen en columns in diverse Duitse bladen. Vorig jaar verscheen haar debuutroman Een nieuwe kans, evenals als grote letter uitgave verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca Van Strien
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Pak mee!