Een nieuw begin

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Patricia Verschoor

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anneke groeit op in een boerengezin, waar vader met harde hand regeert. Alleen bij haar zus en één van haar broers vindt zij de steun en geborgenheid die ze nodig heeft. Maar op een dag wordt haar broer Hans door hun vader uit huis gezet. Er mag niet over gesproken worden en Anneke moet het voortaan zonder hem stellen.Op een kermis ontmoet zij Henk en ze wordt verliefd. Tot haar verrassing krijgt Anneke toestemming van haar ouders om het deze jongen om te gaan, met een huwelijk tot gevolg.Henk blijkt echter niet de prins op het witte paard te zijn. Anneke belandt in een gewelddadige relatie en wordt als huissloof misbruikt om haar man en zijn vrienden te dienen. Uit deze relatie komt toch een kind voort, haar dochtertje Sofie, waarvoor Anneke een onvoorwaardelijke moederliefde ontwikkelt. Als uiteindelijk ook haar dochtertje niet ontkomt aan de agressie van Henk is de maat vol voor Anneke. Een oude bekende duikt plotseling op in haar leven en helpt haar bij het maken van een nieuw begin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patricia Verschoor
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087594497
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Beschrijving

Anneke groeit op in een boerengezin, waar vader met harde hand regeert. Alleen bij haar zus en één van haar broers vindt zij de steun en geborgenheid die ze nodig heeft. Maar op een dag wordt haar broer Hans door hun vader uit huis gezet.
Er mag niet over gesproken worden en Anneke moet het voortaan zonder hem stellen.
Op een kermis ontmoet zij Henk en ze wordt verliefd. Tot haar verrassing krijgt Anneke toestemming van haar ouders om het deze jongen om te gaan, met een huwelijk tot gevolg.
Henk blijkt echter niet de prins op het witte paard te zijn.
Anneke belandt in een gewelddadige relatie en wordt als huissloof misbruikt om haar man en zijn vrienden te dienen. Uit deze relatie komt toch een kind voort, haar dochtertje Sofie, waarvoor Anneke een onvoorwaardelijke moederliefde ontwikkelt.
Als uiteindelijk ook haar dochtertje niet ontkomt aan de agressie van Henk is de maat vol voor Anneke.
Een oude bekende duikt plotseling op in haar leven en helpt haar bij het maken van een nieuw begin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patricia Verschoor
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087594497
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118